چرا باید در برگزاری همایش مشارکت کنیم؟
چرا باید در برگزاری همایش مشارکت کنیم؟

آقای حامد بابازاده مقدم دانش آموخته حقوق ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی و عضو کمیته اجرایی همایش، در یادداشتی که هفته گذشته در شبکه های اجتماعی منتشر گردید، ضمن اشاره به دلایل اهمیت همایش "وضعیت کنونی و آینده حقوق ارتباطات و رسانه در ایران"، از دانشجویان و پژوهشگران درخواست نمود برای ارتقاء سطح کیفی این همایش مشارکت فعال داشته باشند. در ادامه متن کامل یادداشت ایشان ارائه می گردد:

دوستان و همکاران گرامی

ما و همه افرادی که به نوعی در زمینه حقوق ارتباطات مشغول تحقیق و پژوهش هستند، از زحمات و تلاش های اساتید بزرگوار برای تاسیس و تقویت رشته حقوق ارتباطات در ایران اطلاع داریم. اکنون ثمره این تلاش های خالصانه در اختیار ما قرار گرفته است؛ اما نباید فراموش کرد که در آغاز راه هستیم. به تعبیر خانم دکتر معتمدنژاد(مدیر محترم کمیته حقوق ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی) این گرایش مهم حقوقی هنوز به صورت صحیح و کامل شناخته نشده و در جایگاه اصلی خود قرار نگرفته است. بنابراین برای تحقق اهداف تاسیس حقوق ارتباطات باید کارهای بسیاری انجام شود. در شرایط فعلی لازم است تا گرایش های جدید حقوق ارتباطات در دانشگاه های کشور دایر شده و زمینه تاسیس مقطع دکترا فراهم گردد. نهادهای دولتی و بخش خصوصی با توانمندی های متخصصین این رشته آشنا شوند تا فرصت های مطلوب شغلی برای فارغ التحصیلان مهیا گردد؛ رفع همه این مشکلات و نواقص نیاز به پیگیری دارد و باید از هر فرصتی بهره برد.

برگزاری همایش "وضعیت کنونی و آینده حقوق ارتباطات و رسانه در ایران" که با همت جناب آقای دکتر اسدی و حمایت جمعی از اساتید محترم دانشگاه علامه طباطبایی قرار است اردیبهشت سال آینده برگزار شود، فرصت بسیار مناسبی برای معرفی و تقویت حقوق ارتباطات است و هر چه سطح کمی و کیفی این رخداد مهم علمی ارتقاء یابد، آثار و فواید بیشتری به همراه خواهد داشت. بنابراین به عنوان عضو کوچکی از خانواده حقوق ارتباطات از همه دانشجویان و پژوهشگران حقوقی درخواست دارم به اندازه توانایی و فرصت شان، در برگزاری همایش مشارکت نموده و اطمینان داشته باشند برگزاری همایش قوی می تواند بخشی از مشکلات را رفع نماید.

در پایان تمایل دارم با بیان خاطره ای از استاد فقید حقوق ارتباطات جناب آقای دکتر کاظم معتمدنژاد، ضمن گرامیداشت یاد و خاطره ایشان، بر مشارکت همه دوستان و همکاران گرامی تاکید نمایم. سال 92 در اوج بیماری استاد، به نمایندگی از دانشجویان دانشکده حقوق و علوم سیاسی برای عیادت خدمت ایشان رسیدم. علی رغم نظر تیم پزشکی، با لطف استاد، اینجانب به همراه خانم دکتر معتمدنژاد چند دقیقه ای در کنار بستر ایشان حضوریافته و از بیانات استاد در روزهای پایانی زندگی شان بهره مند شدم. استاد معتمدنژاد در حالی که به سختی سخن می گفتند، فرمودند: "تا می توانید درس بخوانید، مطالعه را رها نکنید، تلاش کنید."   روحشان شاد...

با آرزوی بهترین ها

حامد بابازاده مقدم